• en
  • cs
  • si
  • hr
  • da
  • el
Case modulare 1-camera
  • Case modulare 1-camera
  • Case modulare 1-camera
  • Case modulare 1-camera - vedere în plan
Case modulare 1-camera Case modulare 1-camera Case modulare 1-camera - vedere în plan
Case modulare 1-camera

Case modulare 1-camera

164.606 RON
143.135 RON 164.606 RON
cu TVA
Cantitate

Delivery cost calculator

Please provide delivery address details and click 'Check delivery cost' button to check delivery cost to specified address.

* Required fields

Anuleaza sau 

Pune o intrebare


805 457 Kč Tax Incl.

Cel mai mic modul dintr-o serie, creând o variantă interesantă pentru a trăi în armonie cu natura. Poti lua un aspect atractiv, viteza de construcție și accesibilitate. Acest modul este potrivit pentru locuințe persoane fizice sau cupluri. Este potrivit cu toate acestea, de asemenea, ca o casa de vacanta, studio sau de la birou, sau o casă de oaspeți din gradina Ta. Acesta este conceput ca 1+kk cu o baie confortabilă și un dormitor, o zonă de living este conceput aerisite, cu vedere la împrejurimi prin suprafeței vitrate.

Casele modulare sunt subtil conceput, astfel încât să îndeplinească toate cerințele de eficiente, moderne de trai. Cu obligația pentru viteza. Casele sunt furnizate în termen de două luni de la data de comanda. Dacă este necesar, puteți casa de transfer pentru orice loc de pe aceasta planeta, casa noastră, așa-numita călătorește cu Tine. Casele sunt concepute ca o clădire de lemn, cu foarte mare calitate fatada lambriu de larice Siberian, in nuanta dorita. Ca izolație este utilizat vata minerala, care, în combinație cu designul casei asigură pe tot parcursul anului climat plăcut în interior, cu foarte mici cererile privind exploatarea. Despre componența structurală a zidurilor, mai în secțiunea de tehnologie. O casă modulară este conectat la toate rețelele, cum ar fi o casă obișnuită. Metoda de încălzire este proiectat de panouri electrice radiante in tavan vedere. Dar poate fi combinat cu încălzire, șemineu introduce. Ferestrele sunt cu geam triplu modern în nuanțe de culoare. Casele sunt livrate în etapa a muta cu un complet funcțional baie, inclusiv echipamente sanitare. Modulele individuale este reciproc, de a interconecta și de a crea o carcasă, în funcție de gustul lor. Toată casa este situat pe teren știfturi, sau fundația baze, eliminând astfel nevoia pentru punerea în aplicare a plăcii de bază și un complex de manipulare a autorizațiilor de construcție. Această casă modulară va satisface toate proprietarii de terenuri în inghesuit zone.

Inclus în preț:

Impermeabilizare
Exterior și interior panouri de perete, inclusiv de proiectare a plafonului și închiderea placi OSB
Construcția acoperișului, inclusiv acoperișuri și instalații de lucru și glafuri
Ferestre și uși panouri de fatada
Instalarea předstěn inclusiv parobrzdné folie
Extern zatplení clădirii, inclusiv în aer liber difuze folie de aluminiu si fatada de finisaje
De distribuție de uz casnic de alimentare cu apă și de canalizare
Cabluri electrice
Încălzire cu panouri radiante sau convectoare, tava TUV
Vnitnřní záklopy pereți și plafoane sádrovláknitými placi
Construcția de uscat pardoseli
Scări în clădiri cu mai multe etaje
Ajustările finale de sdk-ul de construcție (slefuire si chituire)
Gresie si faianta
Strat de uzura, pardoseli
Pictura
Ciorap de corpuri
Vnitnřní ușă și cadrul ușii, inclusiv montaj
Interne glafuri
Instalarea de prize și întrerupătoare

Fisa tehnica

Zonă de Living m2
19,0
suprafață construită m2
24,0