• en
  • cs
  • si
  • hr
  • da
  • el
Modular casa cu 2 camere
  • Modular casa cu 2 camere
  • Modular casa cu 2 camere
  • Modular casa cu 2 camere
  • Modular casa cu 2 camere
Modular casa cu 2 camere Modular casa cu 2 camere Modular casa cu 2 camere Modular casa cu 2 camere
Modular casa cu 2 camere

Modular casa cu 2 camere

195.312 RON
169.837 RON 195.312 RON
cu TVA
Cantitate

Delivery cost calculator

Please provide delivery address details and click 'Check delivery cost' button to check delivery cost to specified address.

* Required fields

Anuleaza sau 

Pune o intrebare


954 000 Kč Tax Incl.


MOBILE PE TOT PARCURSUL ANULUI REDUS DE ENERGIE (B) DIN LEMN-CONSTRUCTII LA CHEIE CU DOCUMENTAȚIA DE PROIECT PRIVIND TIPUL DE CASA

constructii la cheie cu 2 camere de 45 m2. Construcția este complet cu o baie – WC, duș sau cadă, chiuvetă, conexiune pentru masina de spalat, gresie, faianta, cabinet, lumini, incalzitor de apa, sau de presiune, de încălzire, de încălzire scara, deșeuri. Situat infrapanely cu un termostat cu cel calculat de consum 6 100 Czk/ an, puteți face o deschidere pentru soba pe lemne. Acoperitoare de podea – stres PVC sau melamina. În toată casa, corpuri de iluminat, prize, întrerupătoare, dotate cu centrala. Ferestre si usi din plastic, jaluzele (la cerere se poate face în aer liber, jaluzele si sistem de alarma pentru o taxă suplimentară). Tencuiala silokonová fibros, de culoare la cererea clientului. Jgheaburi, burlane întotdeauna în culoarea materialului de acoperire (negru, maro, rosu, caramida). Grosimea circumferențială perete de 26 cm. Podea izolat 20 cm, plafonul de 24 cm, o inaltime de 2,5 m. Pot fi luate pozednice pe copertine deasupra intrării și uși franceze. După întregul perimetru perete și tavan este din aluminiu haina pentru re-disiparea căldurii la interior și, în același timp, mici aer condiționat. (Puteți face dressing, dormind aproape de tavan pentru un cost suplimentar). Usi de Interior poate fi de alunecare sau cu o aripă.
Puteți aranja, de asemenea, pe planul de etaj și de mărimea casei, alegerea culorii tencuieli, culoarea și dimensiunea de ferestre, faianta, gresie, lino, laminopodlahy, amplasarea de prize, întrerupătoare, lumini. Casa se poate construi, de asemenea, la orice stadiu de construcție. Documentația de proiect conține o etichetă și un raport foc.
Pentru un cost suplimentar pot fi aranjate pe desen de casa, inclusiv conexiuni pentru o anumită parcelă de teren.
Masiv cadru de oțel garantează siguranță în transport. Pentru un transport sigur, noi construim case de până la 60 m2.
Perioada de construcție de aproximativ 2 luni.